Call us
afbeelding

De I8 Coupé

De toekomst krijgt gestalte – in de vorm van de nieuwe BMW i8 Coupé. Inspirerend, fascinerend en klaar voor een nieuwe interpretatie van mobiliteit. Voor onvoorwaardelijk rijplezier zover de weg reikt. Alleen al de aanblik van het iconische design doet de adrenaline stijgen. Al even bliksemsnel schiet ook de toerenteller de hoogte in: de innovatieve plug-in-hybridemotor levert 374 pk en 570 Nm. En laat de nieuwe BMW i8 Coupé in 4,4 seconden van 0 tot 100 km/u versnellen. Zo komt u in een recordtijd in een nieuw tijdperk.

afbeelding

DYNAMIEK OPNIEUW GEDEFINIEERD.

Als eigenaar van een BMW i8 Coupé krijgt u toegang tot een wereld vol privileges. Het BMW i Pure Impulse Experience Programma biedt zijn leden over de hele wereld exclusieve elementen en unieke lifestyle-artikelen aan. Het programma geeft daarbij al even interessante als inspirerende inzichten op het gebied van techniek, reizen, cultuur, gastronomie en design.

afbeelding

“De BMW i8 Coupé is al de meest verkochte hybride sportwagen ter wereld – en ik weet zeker dat we ook met deze wagen succesvol zullen zijn.”

Kijk nog eens goed naar de nieuwe Bmw I8

afbeelding
afbeelding
afbeelding
afbeelding

Toffe feitjes elektrisch rijden

afbeelding

Lage energiekosten. De hoogte van de kosten zijn afhankelijk van jouw energieleverancier.

afbeelding

De Belastingdienst betaalt mee. Je betaalt geen motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)

afbeelding

Een elektrische auto is goedkoper in onderhoud. Een elektromotor heeft minder onderhoud nodig

edit afsluiten